TV seyretmeden yumurtlayamıyor!!
 

Akyazı’da televizyon izlemeden yumurtlamayan tavuk görenleri hayrete düşürüyor. Çilli adlı tavuk önce çerez yiyerek tv seyrediyor ardından yumurtlamaya geçiyor.

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde televizyon izlemeden yumurtlayamayan tavuk görenleri şaşırtıyor.

Akyazı’nın Kuzuluk Beldesi’nde Aslıhan Kılıçsoy’a ait Çilli isimli tavuk, yumurtlamak için önce çerez yiyor, daha sonra da divana çıkıp televizyon seyrediyor.

Aslıhan Kılıçsoy, Çilli ismini verdiği tavuğunun garip bir özelliği bulunduğunu söyleyerek, "Yumurtlayacağı zaman önce camdan eve giriyor. Sonra onun için özel olarak hazırladığımız fındıkları yiyor. Daha sonra da divana çıkıp televizyon seyrediyor. Televizyon seyrederken de yumurtluyor. Eğer televizyon izlemezse o gün yumurtlamıyor" dedi.

Çilli’nin 2 yıldır aynı şekilde yumurtladığını söyleyen Kılıçsoy, "Öncelere davranışını çok yadırgamıştık. Ama artık alıştık" şeklinde konuştu.
Kaynak:HaberTurk 23 Şubat 2005

 
Süper Teyze 304
Küçük ateşböceği, okuldan eve döndüğünde son derece üzgündü. Anne ateşböceği yavrusuna yaklaştı ve kaygıyla sordu : - Neyin var güzel bebeğim ? - Okulda çok başarısızım anneciğim, dedi yavru b devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.