New Model Army İstanbul Vox’ta
 

Alternatif rock’ın kilometretaşı topluluklarından New Model Army İstanbul’da. 25 Şubat Cuma gecesi İstanbul Vox’ta sahne alacak olan grubun 12 yılın ardından İstanbul’a ikinci gelişi Radyo Eksen tarafından destekleniyor.

İngiliz post-punk sahnesinin içinden çıkan New Model Army, punk’ın enerjisini, protest-folk’un coşkulu politik söylemiyle biraraya getiren müziğiyle 80’lerden günümüze uzanan başarılarla dolu bir kariyere imzasını attı.

İsmini Oliver Cromwell’in devrimci ordusundan alan topluluk ekonomik sömürüyü, baskıcı iktidarları ve ezilen halkları konu alan parçalarıyla İngiliz işçi sınıfının modern müzikteki en güçlü sözcülerinden biri oldu.
       ‘Vagabond’, ’51st State’, ‘Stupid Questions’ gibi hitleri barındıran ve toplam satışları 1.5 milyonu ulaşan 8 stüdyo albümü bulunan New Model Army’nin ülkemizde de geniş bir dinleyici kitlesi mevcut.
       1993’te ilk Türkiye konserlerini İstanbul ve Ankara’da veren topluluk, 2003 yılında ise akustik projesi Justin Sullivan & Friends ile Ankara ve Eskişehir’de sahne almıştı.
       New Model Army, coşku dolu parçaları ve sahne hakimiyetleriyle rock müziğin en başarılı konser topluluklarından biri...
Kaynak:Ntvmsnbc 24 Şubat 2005

 
Süper Teyze 8
Teneffüste bütün çocuklar bahçeye çıkmıştı. Eray bir köşede oldukça sıkıntılı dikiliyor, bir ayağının üzerinde duruyor, sonra ayak değiştirerek duruşunu sürdürüyordu. Ayşegül yanına yaklaşıp sordu : devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.