En İyi Aktör Oscarı Foxx’un olmalı!
 

Oscarların sahibini bulma zamanı geldiğinde , “Aday olmak bile bir onur” sözünü duyduğunuzda, soyadı Foxx olmayan diğer 4 adayın sözleriyse bunlar, inanın!

Soul müziğin efsanesi Ray Charles’ı canlandırdığı ‘Ray’ filmindeki performansıyla Jamie Foxx, En İyi Erkek oyuncu için rakipsiz aday. Yakın zamanda adaylar arasında böyle bir sivrilme yaşanmamıştı. O yüzden diğer adaylar zahmet edip de ‘kabul konuşması’ yazmakla uğraşmasın ...
Aslında bu, bir yandan da kötü. Tabii ki Foxx’un oyunculuğu esrarengiz ve unutulmaz. Ama diğer yandan bu kategori muhteşem performanslarla dolu. Clint Eastwood ‘Million Dollar Baby’deki boks antrenörü rolüyle hayatının en iyi kritiklerini alıyor.
       ‘The Aviator’ filminin baş kahramanı Howard Hughes için doğru bir seçim olup olmadığı tartışılan Leonardo DiCaprio, bu rolüyle birlikte gerçek başarıyla tanıştı. Johnny Depp, ‘Finding Neverland’da yazar J.M Barrie rolünü müthiş bir zekayla canlandırdı. Don Cheadle da ‘Hotel Rwanda’daki otel müdürü rolünde gerçekten olağanüstüydü.
       Yine de Foxx, bu yarışta açık ara önde olmayı hak ediyor. Onunki yapma bir tavrı veya konuşma kalıplarını sürekli tekrarlayarak kazanılmış bir başarı değil. Kendisi de eğitimli bir piyanist olan Foxx, Ray Charles’ın ruhunu yakaladı. Bir işadamı kararlılığıyla, Charles’ın tutkulu bir rhythm and blues şarkıcısı, bir sevgili, bir arkadaş, bir müzisyen, bir yıldız ve bir baba katmanlarını biraraya getirdi.
Kaynak:Ntvmsnbc 24 Şubat 2005

 
Süper Teyze 156
Annesi Erdem’e : - Okula gitmeden önce ellerini yıkamalı ve çantanı bir kez daha kontrol etmelisin, dedi. - Bu gün gerekli değil, diye cevap verdi küçük oğlan. - Nedenmiş o ? diye sordu şa devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.