Oscarlı ‘mütevazı’ yıldız: H.Swank
 

“Milyonluk Bebek” filminde yumrukları kuvvetli bir kadın boksörü canlandırarak Oscar ödülü kazanan Hilary Swank özel hayatında mütevazılığıyla göz dolduruyor.

Sanatçı, koruma ve özel araç kullanmadığını, metroda halkla içiçe olmayı tercih ettiğini açıkladı.   

İnternetteki “contact music” sitesinin haberine göre, 2 Oscarlı oyuncu, New York metrosunun müdavimleri arasında yer alıyor. “En İyi Kadın Oyuncu” dalında altın heykelciği kucaklayan sanatçı, “Vatandaşların ilgisi de çok hoşuma gidiyor. Hayatım boyuncahep metroyu tercih ettim. Hem hızlı, hem de ucuz” dedi.
       İnsanları gözlemlemeden beyazperdede onları canlandırmanın mümkün olmadığını kaydeden Swank, “Eğer insanlarla kontağımı kaybedersem nasıl işimi yapabilirim? İnsanları görebileceğim en ideal yer metro. Onların nasıl gözlüklerini takıp çıkardıklarını, gazetelerini nasıl okuduklarını, iş çıkışında nasıl bitkin düşerek metrodaki koltuklarında dinlenmeye çalıştıklarını gözlemliyorum” sözleriyle metroyu tercih nedenini anlattı.
       Ünlü aktris Hilary Swank, 1999’da “Boys Don’t Cry-Erkekler Ağlamaz” ve 2004’te “Milyonluk Bebek-Million Dollar Baby” filmlerindeki rolleriyle “En İyi Kadın Oyuncu” dalında Oscar ödülünükazanmıştı.
Kaynak:Ntvmsnbc 5 Mart 2005

 
Süper Teyze 413
 Zekasıyla fazla övünen Görkem’e arkadaşı Fulya sorar : - Saatimi evde unutmuşum. Saat kaç Görkem ? Kolundaki  saate baktıktan sonra uzun uzun düşünen Görkem karmakarışık bir cevap verir devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.