Bu bilgisayarda kablo yok
 

Intel’in geleceğin mobil dünyasını gözler önüne serdiği Geliştiriciler Konferansı’nda tanıttığı mini mobil bilgisayarda, ekran, klavye, CD/DVD sürücü ve mouse kablosuz olarak birbiriyle uyumlu çalışıyor.

Gelecekte bilgisayar dünyasını yönlendirecek teknolojilerin tanıtıldığı Intel Geliştiriciler Konferansı’nda, yeni nesil teknolojiler kullanılarak geliştirilen ürün ve hizmetler gözler önüne serildi. San Francisco’da düzenlenen konferans sırasında Intel’in tasarladığı oldukça küçük boyuta sahip ’mini mobil bilgisayar’ oldukça dikkat çekti. Bilgisayarın donanım parçaları birbiriyle kablosuz olarak iletişim kurabiliyor. Bilgisayarda ekran, CD/DVD sürücü, klavye ve mouse, kablosuz iletişim standartları Bluetooth (10 metre çapında cihazların birbiriyle veri alışverişi yapabilmesi) ve WLAN (kablosuz iletişim) teknolojisini kullanarak eş zamanlı çalışıyor.
Kaynak:Milliyet 7 Mart 2005

 
Süper Teyze 99
  Annesi Korhan’a seslendi : - Kardeşin neden ağlıyor oğlum  ? - Çünkü Bana çok kızdı ! - Peki neden ? - Çünkü ona yardım ettim. Korhan’ın annesi şaşırdı : -Yardım ettiğin devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.