Türkiye’de internet 12 yaşında
 

İnternetin Türkiye’ye gelişinin yıldönümünü de kapsayan internet haftası, 11-24 Nisan 2005 tarihleri arasında kutlanacak

Ulaştırma Bakanlığı bünyesindeki İnternet Kurulu üyesi Doç. Dr. Mustafa Akgül, ilk bağlantısı 12 Nisan 1993’te gerçekleştirilen internetin bu yıl Türkiye’ye gelişinin 12. yılını kutlayacaklarını ifade etti. İnternet Haftası etkinliklerinin Ankara’da 12 Nisan’daki ’’Doğum Günü Partisi’’ ile resmen başlayacağını kaydeden Akgül, hafta kapsamında ülke genelinde çeşitli etkinlikler planladıklarını söyledi.

1 milyon afiş

Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde 1998 yılında çalışmalarına başlayan İnternet Kurulu, ülkede internetle ilgili kesimleri biraraya getiren yarı sivil bir oluşum niteliği taşıyor.

Kurul, İnternet Haftası kutlamalarıyla toplumda internet bilinci yaratmayı, interneti tanıtmayı ve büyütmeyi, yeni projeler başlatmayı, sorunları ve çözüm yollarını tartışmayı amaçlıyor. İnternet Haftası’nın tanıtımını da geniş şekilde yapmak isteyen Kurul, bu yıl, okul, kütüphane, banka, belediye otobüsleri, internet kafeler ve postanelere 1 milyon afiş asmayı planlıyor.
Kaynak:Milliyet 9 Mart 2005

 
Süper Teyze 17
Zeynep hanım, oğlunun eski öğretmeni ile parkta karşılaştı,konuşmaya başladılar : - Oğlunuz Efe’nin çalışmak için Amerika’ya gittiğini duydum hanımefendi doğru mu ? dedi öğretmen. - Evet, evet ! d devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.