Sandra Bullock’a Oscarlık yumruk
 

‘Milyonluk Bebek’ filmindeki kadın boksör rolüyle Oscar ödülünü kazanan Hilary Swank’in bu rol için yapımcıların üçüncü tercihi olduğu, rolün daha önce önerildiği Sandra Bullock’un teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı.

 Clint Eastwood’un yönettiği ‘Milyonluk Bebek’ filmindeki hırslı kadın boksör rolü Hilary Swank’tan daha önce sırasıyla Sandra Bullock ile Ashley Judd’a önerildi.

Filmin yapımcısı Albert S. Ruddy’nin ilk ve öncelikli tercihi olan Bullock, teklifi bazı tereddütleri nedeniyle geri çevirdi. Sanatçının Eastwood’u “beğenmediği” için rolü geri çevirdiği de iddialar arasında yer aldı.
       Yapımcılar, bunun üzerine Ashley Judd’un kapısını çaldı, ancak ondan da ‘istediği ücret verilmediği’ için olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine Ruddy, “Boys Don’t Cry” filmiyle Oscar kazanan ve uzun süredir bir film projesinde yer almayan Swank’e teklif götürdü ve onunla anlaşıldı.
       Tüm bunların ardından Bullock’un ajansı yapımcıları arayarak Bullock’un teklifi kabul ettiğini bildirdi, ancak son pişmanlık fayda etmedi ve yapımcılardan “artık çok geç” yanıtını aldı.
Kaynak:Ntvmsnbc 9 Mart 2005

 
Süper Teyze 472
Genç  kadın endişe içinde doktoru aradı ve uzun uzun kocasının uykusunda konuşmasından yakındı. Dakikalarca anlattıktan sonra hıçkırıklar içinde sordu : -  Neden doktor neden ? Nede devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.