Hayalet avizeyi düşürdü
 

Ünlü mücevher markası Swarovski, önümüzdeki günlerde Türkiye’de de gösterime girecek ‘Operadaki Hayalet’ filmi için 730 bin sterlin değerinde bir avize üretti. Filmin sonunda seyircilere doğru savrulan avize, film için dört ayda üretildi.

Ünlü İngiliz besteci Andrew Lloyd Webber’in ‘Operadaki Hayalet’ adlı müzikali, en uzun süre sahnelenen müzikallerden biri. 1986 yılında ilk kez Londra’da sahnelenen müzikal, 19 yıl sonra beyazperdeye uyarlandı. 77. Oscar Ödülleri’nde sanat yönetimi ve en iyi şarkı dallarında aday olan ama törende ödül alamayan film, önümüzdeki günlerde Türkiye’de de gösterime girecek.

Gaston Leroux’nun kitabından uyarlanan film, Paris Operası’nda yaşanan bir aşk öyküsü üzerine kurulu. Film, operada yaşayan ve yaralı yüzünün yarısını maskeyle kapatan bir müzisyenin, aşık olduğu Christine adlı genç şarkıcıyı operanın yeni yıldızı yapma isteğini ve genç kızın Raoul’a aşık olmasıyla yaşadığı kıskançlığı anlatıyor.

Joel Schumacher’in yönettiği filmde hayalet olarak adlandırılan müzisyeni Gerard Butler, Christine’i ise 18 yaşındaki Emmy Rossum canlandırıyor.
Kaynak:Hürriyet 16 Mart 2005

 
Süper Teyze 10
Berkay okuluna kendisi gelip geliyordu. O sabah yine evden çıktı, karşıdan karşıya geçmek üzere yolun kenarında beklemeye başladı. Ama hiç araba geçmiyor, Berkay da beklemeye devam ediyordu. Sonunda devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.