Yetiş Beyaz Şövalye!
 

İspanyol yönetmen Vicente Aranda, ’Beyaz Şövalye’ filminin yarısını Türkiye’de çekmek istiyor. Türkiye bütçesi 2.5 milyon dolar olan film için, Türk oyuncu ve 2 bin figüran istendi.

’Çılgın Âşık’, ’Türk Tutkusu’, ’Carmen’ gibi filmlerin İspanyol yönetmeni Vicente Aranda, ’Beyaz Şövalye’ isimli yeni filminin yarısını Türkiye’de çekecek.
Başrollerini Casper Zafer, Esther Nubiola ve Victoria Abril’in oynayacağı filmin Türkiye prodüksiyonunu, Pan Film’in sahibi Ali Akdeniz yapacak. ’Beyaz Şövalye’nin çekimleri 28 Mart’ta İspanya’da başlayacak, Türkiye çekimleri mayısta yapılacak. Filmin Türkiye çekimleri için istenen mekânlarla ilgili kısıtlı imkânlar tanındığını belirten Akdeniz, şöyle konuştu:

Film İspanya, İtalya, İngiltere ortak yapımı. Türkiye’de Ayasofya, Topkapı Sarayı, Yedikule Hisarı’nda çekim yapmak istiyorlar. Ancak yetkililer sarayın içini değil bahçesini uygun görüyor. Oysa iç mekân görüntülerini de hesap edersek, filmin tamamı ülkemizde geçiyor ve bu da Türkiye’nin reklamı için çok önemli. Bunlara ek olarak Türkiye’den oyuncu, 2 bin figüran ve at talebinde bulundular."
Filmin bütçesinin 15 milyon dolar olduğunu, bunun 2.5 - 3 milyon dolarının Türkiye’de harcanacağını ifade eden Akdeniz, ’Beyaz Şövalye’nin, 14. yüzyılda geçen tarihi bir aşk hikâyesi olduğunu da sözlerine ekledi.
Kaynak:Milliyet 17 Mart 2005

 
Süper Teyze 445
    Yaşlı kadın panik içinde veteriner doktora anlatıyordu : - Yardım edin doktor bey ! Kedim çok hasta ! Sancılar içinde kıvranıyor ! Doktor kadını yatıştırmaya çalıştı : - Sakin olun t devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.