Cehenneme gidip dönen adam
  CONSTANTINE **
Yönetmen: Francis Lawrence Senaryo: Kevin Brodbin, Frank Cappello Görüntü: Philippe Rousselot Müzik: Brian Tyler, Klaus Badelt Oyuncular: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBoeuf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou, Peter Stormare Warner Bros yapımı.

Çizgi-romandan uyarlanan filmler yeni ve parlak bir örnek daha kazanıyor. Aksiyon sinemasının kahramanlar galerisi ise yepyeni bir karakter.. John Constantine, gerçekten de değişik bir kahraman. Eski detektif filmlerinden fırlamış gibi duran bu içki ve sigara tutkunu, elbisesi hep buruşuk, sürekli öksürüp kan tüküren "kahraman"ın temel özelliği, bir intihar girişimi sırasında cehenneme gidip geri gelmiş olması. Bu kısa sürede bile o, yeraltını ve onun iblisler ve meleklerden oluşan yaratıklarını görmüştür. Dahası, bu yaratıkların dünya üzerindeki temsilcileri olan "melezleri" de hemen tanır. İblisler ve melekler, belli bir dengeyi korumak üzere anlaşmıştır. Ama Constantine, ustası olduğu "şeytan çıkarma" işlemlerinden biri sırasında, bu dengenin bozulmak üzere olduğunu ve iblislerin dünyaya yayılmak niyetini keşfeder. Kızkardeşi içine giren şeytan yüzünden intihar etmiş olan güzel bir kadın detektifin yardımıyla, dengeyi yeniden kurmaya çabalar.
Kaynak:Sabah 12 Mart 2005
 
Süper Teyze 276
Annesi Erkut’u, 7 yaşındaki ablası Ebru’ya emanet edip, yakındaki markete alışverişe gitti. Alışverişini bitirir bitirmez eve koştu. Ancak 6 aylık Erkut’u kucağına alınca bir gariplik hissetti. Tela devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.