Suda Yaşam(The Life Aquatic with Steve Zissou)
  Yönetmen: Wes Anderson Senaryo: W. Anderson, Noah Baumbach Görüntü: Robert Yeoman Müzik: Mark Mothersbaugh Oyuncular: Bill Murray, Owen Wilson, Cate Blanchett, Angelica Huston, Willam Dafoe, Jeff Goldblum Touchstone Pictures yapımı.

Rushmore- Çılgın Liseliler" ve "Tenenbaum Ailesi"yle tanıyıp kendine özgü mizahını sevdiğimiz Wes Anderson, yeni filmiyle karşımızda. Ama bu filmin Anderson hayranlarını mest etse de, geniş seyirci kitlesine çok şey vereceğini söylemek kolay değil. "Rushmore"un ilk sahnelerinden birinde ünlü denizaltı araştırmacısı kaptan Cousteau’ya ait bir kitabı bize göstermiş olan Anderson, bu kez Cousteau’nun ünlü denizaltı keşif yolculuklarından birinin incelikli parodisini sunuyor. Cousteau’nun tanınmış Kalypso gemisi, filmde Belafonte olmuş (aradaki bağlantıyı bulun bakalım). Filmi Cousteau’nun yolculukları üzerine bir tür sahte ve alaycı belgesel saymak da mümkün!
Kaynak:Sabah 12 Mart 2005
 
Süper Teyze 299
Öğretmeni Sevil’e sordu : - Evde bir kardeşin var mı kızım ? Küçük kız ciddi ciddi cevap verdi : -Hayır öğretmenim, sahip olduğumuz tek çocuk benim !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.