Ağrılı çocuklara karda ilk golf dersi
 

Ağrı’da lastik ayakkabılarla karda golf oynayan çocukları izleyen Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu Doğubayazıt İlçesi’nde mayıs-haziran aylarında Doğu Anadolu’nun ilk golf sahasını açacakları müjdesini verdi. Ağaoğlu, ’2006’da yapılacak Türkiye Amatör Golf Şampiyonası’nı, Ağrı’da düzenlemeyi düşünüyoruz’ dedi.

Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Afşar, antrenör Aytekin Akyürek, Doğubayazıt Kaymakamı A. Rauf Ulusoy ile bölgede incelemelerde bulunan Ağaoğlu, golfün zengin sporu olmadığını kanıtlayacaklarını söyledi. Ağaoğlu, ’Amacımız, Ağrılı çocuklara golf öğretmek. 2 pilot okulla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde golf eğitim salonları ve sahaları açılacak’ diye konuştu. Golf eğitim salonunun açılacağı Kuvvayı Milliye İlköğretim Okulu’nun bahçesinde futbol oynayan çocukları çağırıp golf oynamalarını isteyen Ağaoğlu, kar üstünde lastik ayakkabılarla golf topuna vurmaya çalışan çocukları, ’Aferin’ diyerek teşvik etti. Ağaoğlu, daha sonra İshakpaşa Sarayı’na bakan Ağrı Dağı eteklerindeki Gültepe Köyü’nde golf sahası için uygun bulunan 2 bin metrekarelik yeri gezdi.
Kaynak:Akşam 18 Mart 2005


 
Süper Teyze 300
Arda ve Ada okumayı çok seven iki arkadaştılar. Okudukları kitapları değiştirmekten,sonra da onlar üzerine sohbet etmekten çok hoşlanırlardı. Bir gün Arda , Ada’ya sordu : - Son okuduğumuz kitapt devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.