Turnede müzikal savaşı
 

İstanbullu sanatseverlerin yoğun ilgiyle karşıladığı ‘Mucizeler Komedisi’ ve ‘Yıldızların Altında’ ay başından itibaren Anadolu turnesine çıkmaya hazırlanıyor. Müzikal dönemini yeniden başlatan ‘Mucizeler Komedisi’ ve ‘Yıldızların Altında’ müzikalleri, nisan ayından itibaren turneye çıkıyor.

İstanbul’da son birkaç gösterileri kalan iki müzikal arasında yaşanan tatlı rekabet, bu kez Anadolu’da sürecek. Başrollerini Şener Şen, Meltem Cumbul, Özlem Tekin, Mirkelam, Pamela Spence, Güven Kıraç ve Şevket Çoruh’un paylaştığı ‘Mucizeler Komedisi’, 3 Nisan’da son gösterisini yapacak. ‘Mucizeler Komedisi’, ağustos ve eylül aylarında İzmir, Ankara ve Antalya’da izleyicilerle buluşacak. Candan Erçetin, Beyazıt Öztürk, Rasim Öztekin, Nurhan Damcıoğlu, Ragıp Savaş ve Orhan Aydın’ın başlıca rollerini paylaştığı ‘Yıldızların Altında’ ise son beş gösterisiyle İstanbullu sanatseverlere veda ediyor. ‘Yıldızların Altında’ müzikali de, kısa bir tatilin ardından Anadolu turnesine başlayacak. 
Kaynak:Hürriyet 22 Mart 2005

 
Süper Teyze 198
Pınar ailesiyle gittiği Paris gezisinden yeni dönmüştü. - Paris’i beğendin mi ? diye sordu dedesi. - Harikaydı ! diye cevap verdi Pınar. - Peki Eyfel Kulesini de gördünüz mü ? - Elbette  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.