Mariah Carey’ nin Kaprisi
 

ABD’li pop yıldızı Mariah Carey hafta sonu gittiği Londra’da, yerleşeceği otelin kapısına kendisi için kırmızı halı serilmediğini görünce aracından inmedi. Carey sabaha karşı 02.15’te otele varmadan hemen önce, ekibindeki görevliler bütün hazırlıkların yapılıp yapılmadığını denetlemek için otele gitti. Otel yöneticilerinin ünlü yıldız için kırmızı halı sermediği görülünce, hemen bunun yerine getirilmesi için talimat verildi.
     
     ’HER BİRİNİN KENDİNE GÖRE İSTEĞİ OLUYOR’

      Mariah Carey ise, ’gerekli hazırlıklar’ yapılana kadar zaman geçirmek için limuziniyle civarda tur attı. Ekibiyle birlikte otelde toplam 15 oda ayırtan Carey, geri dönüp etrafına büyük beyaz mumlar yerleştirilmiş kırmızı halıyı görünce araçtan inip otele girdi.
      Otel yetkilileri, "Ünlü konuklarla uğraşmaya alışığız. Her birinin kendine göre isteği oluyor" dedi. Özel bir uçakla İngiltere’ye giden Carey, burada son albümünün tanıtımını yapıyor.
Kaynak:Milliyet 22 Mart 2005
      
 

 
Süper Teyze 8
Teneffüste bütün çocuklar bahçeye çıkmıştı. Eray bir köşede oldukça sıkıntılı dikiliyor, bir ayağının üzerinde duruyor, sonra ayak değiştirerek duruşunu sürdürüyordu. Ayşegül yanına yaklaşıp sordu : devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.