Anzak Haftası’nda sahneye çıkacaklar
 

Gösterilerini dünyanın dört bir yanında sahnelemeye devam eden ‘Anadolu Ateşi’, önümüzdeki ay Yeni Zelanda’da düzenlenecek Anzak Haftası çerçevesinde izleyici ile buluşacak. Topluluk, Yeni Zelanda Kültür Bakanı Judith Tizarrard’ın davetlisi olarak gidecekleri ülkede üç gösteri sunacak.

GENEL sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı ‘Anadolu Ateşi’, gösterilerini dünyanın dört bir yerinde sahnelemeyi sürdürüyor. 2006 yılına kadar Bulgaristan, Yeni Zelanda, Azerbaycan, Romanya, Mısır, Almanya, Fransa, İngiltere, Yunanistan ve Dubai’de sahneye çıkacak olan grubun, önümüzdeki günlerde gideceği Bulgaristan’dan sonraki durağı Yeni Zelanda olacak. Geçtiğimiz yıl Çanakkale’deki gösterilerini izleyen Yeni Zelanda Kültür Bakanı Judith Tizarrard tarafından Yeni Zelanda’ya davet edilen topluluk, 17-26 Nisan tarihlerinde orada düzenlenecek Anzak Haftası etkinlikleri çerçevesinde üç gösteri sahneleyecek. Auckland Aotea, Wellington Events ve Christchurch Town Center’da çıkacak olan grup, ayrıca şehir merkezindeki Atatürk Parkı’nda da halkla buluşacak. 4 Haziran’da Berlin’deki Türk Günü’ne katılacak ve ücretsiz olarak sahneye çıkacak olan ‘Anadolu Ateşi’ Türkiye programlarını da aksatmıyor. Formula 1’in 25 Ağustos’taki açılışında Tarkan’la aynı sahneyi paylaşacak olan topluluk, önümüzdeki yaz dört ay boyunca, haftanın üç günü de Aspendos’ta olacak. 
Kaynak:Hürriyet 23 Mart 2005

 
Süper Teyze 190
Işıl haftasonunu teyzesiyle geçirecekti. İkisi de çok heyecanlıydılar. - Bu haftasonu için sana müthiş sürprizler hazırladım, dedi teyzesi.Önce Hayvanat Bahçesi’ne gideceğiz. Işıl bu programda devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.