Sony’den ’21.yüzyılın walkmani’
  Japon elektronik devi Sony, ’’21. yüzyılın walkmani’’ olarak nitelediği yeni taşınabilir oyun konsolunu ABD’de piyasaya sundu.
      Sony’den yapılan açıklamada, yeni oyun konsolunun müzik ve film stoklayabildiği ve internete de bağlanabildiği bildirildi.
      ’’PSP’’ (Taşınabilir Playstation) adı verilen ürünün 250 dolardan satışına başlandığı ve ABD taşınabilir oyun konsolu pazarının yüzde 90’ını elinde bulunduran Nintendo’yu hedeflediği belirtildi.
      Sony yetkilisi Kaz Hirai, yeni ürünlerine çok güvendiklerini, ’’PSP’ye olan ilgi, bugüne kadarki bütün ürünlere gösterilen ilgiden çok daha fazla olacak’’ ifadesiyle belirtti.
      Hirai, San Francisco ve New York’ta bazı mağazaların, kapılarını dün geceyarısından itibaren müşterilerine açtıklarını, klasik bir CD-Rom’un yaklaşık iki katı olan 1.8 gigabaytlık sabit diske sahip ürünü satmaya başladıklarını, PSP’nin işlemcisinin klasik Playstation ile aynı olduğunu kaydetti.
      Kablo kullanmadan internete bağlanma özelliği de olan PSP’nin gelecek aylarda Avrupa’da da satışa sunulacağı, ancak kesin tarihin henüz belli olmadığı ifade edildi.
Kaynak:Milliyet 25 Mart 2005
 
Süper Teyze 54
Türkçe dersinde öğretmen sınıfa sordu : - Konuştuğumuz dile neden ‘ana dil’ deriz çocuklar ? Pelin hemen parmak kaldırdı : - Babalar daha az konuşurlar da onun için öğretmenim !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.