Bu Film Size Göre:Robotlar
 

Buz Devri adlı filmiyle sinemaseverlerin belleğinde yer eden yönetmen Chris Wedge, bu kez robotları beyazperdeye taşıyor. Robotlar (Robots) adlı bu ilginç animasyon filmin orijinal kopyasında kahramanları Ewan McGregor, Halle Berry, Greg Kinnear, Mel Brooks, Drew Carey, Jim Broadbent, Amanda Bynes ve Robin Williams, Stanley Tucci, Jennifer Coolidge, Paul Giamatti ve Dianne Wiest gibi ünlüler seslendiriyor.

FİLMİN KONUSU

Rodney Dibibakır bir küçük şehir robotudur... Hayatı boyunca idolü olan muhteşem mucit Koca Kaynak ile tanışmayı hayal etmiştir. Rodney’nin sahip olduğu icat etme ve farklılıklar yaratma yeteneği 18 yaşına girdiği gün onu Robot şehrine doğru yola çıkmaya zorlar. Tek hayali Koca Kaynak ile birlikte çalışıp yepyeni ve robotların hayatlarını kolaylaştıracak icatlar yapmaktır.

Robot şehrine vardığında amacını gerçekleştirmesinin o kadar da kolay olmadığını anlayan Rodney, yolunu bulmaya çalışırken ayaktakımından bir grup robotla karşılaşır. Bunların içinde Çamurluk adındaki sevimli ve paslı robot ve onun küçük kız kardeşi Piper ile iyi arkadaş olur.

Zorba hükümdar Dişli’nin şeytani bir plan yaptığını fark eden Rodney hem amacının hem de robotların geleceğini korumaya karar verir.
Kaynak: Hürriyet 25 Mart 2005

 
Süper Teyze 6
İki anne sohbet ederlerken kızları Banu ve Begüm de oyun oynuyorlardı. Bu arada Banu’ nun uyumakta olan küçük kardeşi birdenbire uyanmış ve ağlamaya başlamıştı. Minik bebek susmak bilmiyordu. Begüm  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.