Aslanı uyuttu
 

Drew Barrymore, hayattaki çılgın duruşunu, verdiği pozlarla da sürdürüyor. 30 yaşındaki aktristin, son röportajlarından birindeki partneri, dev bir aslan oldu.

Böyle bir teklifi, ancak Drew Barrymore gibi gözünü budaktan sakınmayan, çılgınlığı yaşamının bir parçası haline getirmiş biri kabul ederdi. Barrymore hanedanının son temsilcisi, Vogue dergisinin nisan sayısına kapak olabilmek için hayatını tehlikeye attı dersek, abartmış sayılmayız.

Genç oyuncu derginin ünlü fotoğrafçısı Annie Leibovitz’e bir aslanla birlikte poz vereceğini öğrenince, pek sevindi. Bu, macera düşkünü yıldız için gerçekten çok ilginç bir deney olacaktı.

Vogue dergisinin iç sayfalarında yıldızla yapılan bir de röportaj yer aldı. Bu röportajı, değişik mekanlarda çekilmiş fotoğraflar süslüyordu.

HAFİF MÜZİK UYUTTU

Annie Leibovitz, kapak resmi için çok daha ilginç bir öneride bulundu. ‘Güzel ve Vahşi’ temasını işleyecekti. Bir hayvanat bahçesinden getirtilen aslana, terbiyecisi sakinleştirici iğne yaptıktan sonra, sıra Drew Barrymore’un aslanla yan yana durup poz vermesine geldi.

Fotoğrafta Drew Barrymore da, aslan da uyur gibiydiler. Bu fotoğraflar çekilirken, stüdyoda bir yaylı çalgılar topluluğu da hafif müzik parçaları çalıyordu. Aslan, müzikten hoşlanmış olmalı ki, başını kaldırmadan uykusuna devam etti.

Çekimler dünün çocuk yıldızı Drew Barrymore için çok eğlenceli geçti. O artık 30 yaşında bir kadın olsa da, ‘30 yaşındayken, aklıma eseni yapabilmekten başka bir isteğim yok’ diyor.

Sinema dünyasında Barrymore adını yaşatmaktan duyduğu mutluluğu da dile getiren oyuncu, son sevgilisi Fabrizio Moretti ile yakın bir gelecekte, evlenebileceğini ima etmekten de geri kalmıyor.  
Kaynak:Hürriyet 31 Mart 2005

 
Süper Teyze 426
 Annesi iş gezisine gittiği için yemekleri yapma görevi Sevildeydi..Hazırladığı yemekleri akşamları işten dönen babası keyifle yiyiyordu. O akşam Sevil sofraya koca bir  tencere dolusu kap devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.