Biri sakar biri seksi iki dedektif hikâyesi
 

Bir tarafta, ’maharetli’ dedektif ’Clouseau’ ile yaratıcısı Peter Sellers’ın hayatı; öte yanda ’Silahlı ve Cazibeli’ Gracie Hart... Bugün gösterime giren ’Güzel Dedektif 2’ ile ’Karşınızda Peter Sellers’ gişede ortak bir hedef için yarışacak.

Dramları özledim
Seksi oyuncu Sandra Bullock’un büyük beğeni toplayan 2000 tarihli ’Güzel Dedektif’ (Miss Congeniality) adlı filminin ikincisi, ’Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli’ bugün gösterime giriyor. İlk filmde ABD Güzeli’ni korumakla görevli olan FBI Ajanı Gracie Hart, artık ülke çapında tanınan bir dedektif! Ancak bu ilginin bedelini sevdiği iki insanın kaçırılmasıyla ödeyecek. Onları kurtarmak için harekete geçen Gracie Hart’ın başına birbirinden komik olaylar gelecek. Geçtiğimiz günlerde ’Riskli roller istiyorum’ açıklaması yapan Sandra Bullock; Regina King’le başrol paylaştığı romantik komedi filmi ’Güzel Dedektif 2’ hakkında ’About.com’ sitesine konuştu:

’MERAK EDİYORLARDI’
* Devam filmleri çoğunlukla rezalet olur. Başlangıçta, bu filmi çekmek gibi bir düşüncemiz yoktu. Ama senarist Marc Lawrence’la konuştukça insanların Gracie’nin başına neler geldiğini merak ettiğine ikna olduk.

* Komedi filmi çekerken bir dramda oynamayı özlüyorum. Dram filmlerinde oynarken de, komedileri... Sanırım bütün oyuncular böyledir. Aylar boyunca tek bir karaktere yoğunlaşıyorsunuz ve sonunda biraz farklı bir yere yönelmek istiyorsunuz. Gündelik hayatta da bu böyledir aslında. Her gün süt içmeyiz; canımız sütlü kahve de çeker.

* Regina King’le birlikte oynadığımız dövüş sahnelerinin koreografisi çok iyi yapıldı. Hepsinin öyküyle doğrudan ilgili olmasını istiyordum. Koreografımız Jack Gill bu işin altından başarıyla kalktı.

* Senaryoda, güvendiğiniz dağlara kar yağdığı zaman neler hissedeceğinize dair çok şey var. Gracie, filmde bazı sert yönlerini yumuşatmayı öğreneceği bir yola çıkıyor.
Kaynak: Sabah 1 Nisan 2005

 
Süper Teyze 210
Okan, sabah gazetelerini okuyan babasının yanına çekinerek yaklaştı : - Babacığım, dedi utanarak. Sana söylemem gereken şeyler var : Gece siz uyuduktan sonra yeni arabamızı denemek üzere dışarı ç devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.