Halle Berry de X Men’in kadrosunda
 

Gişe rekortmeni “X-Men” serisinin üçüncüsüne ünlü aktris Halle Berry damgasını vuracak. Filmde rolünün artırılması için bir süredir yapımcılarla pazarlık yapan Berry sonunda tuttuğunu kopardı. İnternet sitesinde hayranlarının sorularını yanıtlayan Berry, yapımcıların gişe rekorlarına imza atan filmin yeni versiyonunu izleyici karşısına çıkarmaya hazırlandığını belirtti.

Üçüncü film için Oscarlı güzel Halle Berry ile de anlaşmaya varan yapımcılar, filmde rol almak için “nazlanan” Berry’nin canlandırdığı karakterin de ağırlığını artırdı.

Filme daha büyük bir rolde dönmeye hazırlanan Berry, “Henüz senaryoyu okumadım. Bütün istediğim filme dönmem halinde Storm’a daha çok görev düşmesiydi” dedi.

Bunun gerçekleşmemesi halinde filme katılmasının söz konusu  olamayacağını belirten ünlü oyuncu, “Ben Storm karakterini seviyorum ve onun filmin en önemli parçası olmasını istiyorum” sözleriyle bu konudaki kararlılığını vurguladı.

Halle Berry, James Bond serisinin son halkasında “Jinx” karakterini yeniden canlandıracağı yönündeki haberleri de yalanladı.

“X-Men” serisinin ilk halkası 2000 yılında, ikinci film ise 2003’te vizyona girmişti.
Kaynak:Hürriyet 31 Mart 2005

 
Süper Teyze 113
Yavru kirpi oyun oynarken evlerinden çok uzaklaşmış sonra da  kaybolmuştu. Yürüye yürüye  kocaman bir bahçeye geldi. Yolunu kaybetmişti,yorgundu ve çok korkuyordu. Tam o sırada yanlışlıkla devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.