Liz Hurley, Çipura’ya bayıldı, Kleopetra Adası’nın kumundan istedi
 

MUĞLA’nın Akyaka Beldesi’ne bir dondurma firmasının reklam filmi çekimi için gelen dünyaca ünlü aktris Elizabeth Hurley, beldeden güzel anılarla ayrıldı. İki gün süren çekimler sırasında sıcak davranışlarıyla dikkat çeken Hurley, yediği Çipura balığının lezzetini hiç bir balıkta tatmadığını söyledi. Kleopatra Adası’nın ateşte yanabilen ve denizde kendi kendini çoğaltan özel kumundan isteyen Elizabeth Hurley, "Yazın en kısa zamanda tekrar gelip tatilimi Kleopetra Adası’nda geçireceğim’’ dedi.
      Çekimler sırasında kesinlikle fotoğraf çekilmemesi ve görüntü alınmaması için Park Film şirketiyle özel bir anlaşma yapan ünlü sanatçı Elizabeth Hurley’in fotoğrafını DHA ele geçirdi, ayrıca teknede kendisine kaptanlık yapan oyuncu Burak Akman ile de çekimler hakkında söyleşti. Ünlü sanatçı Elizabeth Hurley ile aynı reklam filminde rol alan turizmci Burak Akman, "Hiç kapris yapmayan bir insandı, hepimize çok iyi davrandı’’ diye konuştu.
Kaynak:Milliyet 5 Nisan 2005

 
Süper Teyze 202
Öğretmeni Zeynep’e yaklaştı ve muzipçe gülümseyerek sordu : - Ev ödevini yalnız başına mı yaptın Zeynepciğim ? - Evet öğretmenim ! dedi küçük kız gururla. - Hepsini mi ? - Hepsini ! - devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.