John Travolta’ya silah çeken Türk aktör...
 

BAŞROLLERİNDE John Travolta ve Uma Thurman’ın oynadığı ’Be Cool’ adlı filmde, ABD’de yaşayan bir Türk aktör Travolta’ya silah çeken bir Rus’u canlandırıyor.
      Türkiye’de 15 Nisan’da gösterime girecek dev bütçeli filmde birçok ünlü yıldızla birlikte rol alan aktör Burhan Kalsın, ABD’ye 6 yıl önce gelmiş. Hollywood’da yaşayan ve görüntü yönetmenliği eğitimi alan Kalsın, Hollywood yapımlarında Türk rollerini başka ülkelerin oyuncularına ’kaptırmamak’ için aktörlüğe soyunmuş, zamanla ’Türk’ dışındaki rollerde de oynamaya başlamış.
     
     DAHA ÖNCE DE ’THE TERMINAL’ FİLMİNDE ROL ALDI

      Daha önce Steven Spielberg’in ’The Terminal’ adlı filminde Tom Hanks ile birlikte oynayan Kalsın şimdi de Travolta’nın canlandırdığı, müzik piyasasındaki ’Chili Palmer’a silah çeken bir Rus’u oynuyor.
      Kalsın’ın filme seçilmesi de hayli ilginç; arkadaşına ait özgeçmiş belgesini onun ricası üzerine yapım şirketine götüren Kalsın’ı burada filmin oyuncu seçme yönetmeni görmüş ve özel olarak filmin setine davet etmiş. Film setine başka bir rol için gelmesine rağmen, yönetmen Gary Gray, Kalsın’ı görünce "Sakallı Rus rolünü mutlaka senin oynaman lazım" demiş ve o rolü oynayacak Rus aktör geri gönderilmiş.
     
     JOHN TRAVOLTA TÜRK HAMAMLARINA MERAKLIYMIŞ

      John Travolta da Kalsın’ın Türk olduğunu duyunca kendisine ilgi göstermiş ve Türk hamamlarını merak ettiğini söylemiş. Kalsın da bildiği kadarıyla Travolta’ya hamamları anlatmış, hatta daha sonra Türk hamamları ile ilgili bir de kitap hediye etmiş.
      Burhan Kalsın, "John Travolta Hollywood’ta zaten ’melek’ gibi bir insan olarak bilinir. Bize de çok iyi davrandı. 5 gün birlikte çalıştık. Çok profesyonel bir oyuncu, ancak setteki diğer insanlardan bir farkı yoktu"
diyor.
Kaynak: Milliyet 8 Nisan 2005

 
Süper Teyze 138
Bayan timsah, büyükannesiyle birlikte büyük bir mağazanın deri eşya bölümünü dolaşıyordu. Yaşlı timsaha dönerek : - Artık gelecek konusunda bir karar alma zamanın geldi, dedi. Çeşitlere bak ve bi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.