Komando Dadı
 

Gerilla savaşı ve özel sabotajlar için eğitim alan bir komando, beş çocuğun güvenliğinden sorumlu bir göreve getirilirse neler olur? Kolay gibi görünüyor ama aslında hiç öyle değil. Çocuklarla başa çıkmak en azılı teröristlerle başa çıkmaktan bile daha zor. Yönetmenliğini Adam Shankman’ın yaptığı Komando Dadı (The Pacifier) böylesi bir konu üzerine kurulu. Vin Diesel, Faith Ford, Lauren Graham filmin başrol oyuncuları.

FİLMİN KONUSU 

Gerilla savaşı ve sabotajlar için özel eğitim alan Shane Wolfe için bu iş başlangıçta çok kolay bir görev gibi görünür. Psikolojik savaş eğitimi almış olan, dünyanın en gelişmiş silah teknolojisini kullanabilen Shane Wolfe, bir türlü başa çıkamadığı-kontrol edemediği beş çocuğa bakmanın, dünyanın en gelişmiş ordularına ve terör örgütlerine karşı savaşmaktan çok daha zor olduğunu çok kısa bir sürede anlayacaktır.

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Adam Shankman
Senaryo: Thomas Lennon,Ben Garant
Oynayanlar: Vin Diesel, Faith Ford, Lauren Graham, Carol Kane, Brad Garrett
Resmi sitesi:
http://www.thepacifier.com/
Kaynak:Hürriyet 7 Nisan 2005

 
Süper Teyze 166
Sabah erkenden oto tamircisine gelen adam : -  Arabamın klaksonunda bir problem var, hemen onarabilir misiniz ?  diye sordu. Usta arabayı gözden geçirdikten sonra : -Fakat beyefen devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.