Zerrin Özer türkü albümünü çıkardı
 

Geçen yıl müziği bırakacağını ve Almanya’ya yerleşeceğini açıklayan Zerrin Özer, ne müzikten ne de İstanbul’dan kopabildi. Yeniden stüdyoya giren sanatçı, bir de sürpriz yaparak sevenlerinin karşısına ‘Ve Böyle Bir Şey’ adlı türkü albümüyle çıktı.

GEÇTİĞİMİZ yıl Türkiye’den ayrılıp Almanya’ya yerleşeceğini açıklayan, müzik çalışmalarına da son verdiğini söyleyen Zerrin Özer, kararından döndü. Yeniden stüdyoya giren Özer, sevenlerini mutlu edecek bu hamleyle yetinmeyip bir de sürpriz yaptı. Yıllarca pop müzik yorumlayan sanatçı, bu kez türkü albümüyle müzikseverlerin karşısında. ‘Ve Böyle Bir Şey’ adlı albümde Pir Sultan Abdal’dan Aşık Veysel’e kadar birçok ustanın eserini yorumlayan Özer, ‘Gerçekten senelerdir aklımda olan bir projeydi. Hepimiz türkülerle büyüdük, bu bizim öz kültürümüz. ‘Şimdi mi öz kültürümüze sahip çıkıyor’ diyenler olabilir. Ama insanların belli bir yaşamışlıkları olması ve o süreci aşması gerekiyor. Halk müziği büyük bir miras, bir kültür mozaiği... İşte ben de bu denize ayağımı sokup mirastan yararlanmak istedim’ dedi.
Kaynak:Hürriyet 12 Nisan 2005

 
Süper Teyze 343
Öğretmen öğrencilere iyilik yapmanın yararlarından, insana vereceği huzurdan söz ediyordu : - Her gün en az bir kişiyi mutlu ederek eve döndüğünüzde, huzur içinde bir uykuyu hak ettiniz deme devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.