Bu kez çocuklara yardım için sahnede
 

Kısa bir süre önce ikiz çocuk sahibi olan ünlü oyuncu Julia Roberts, oyunculuğa bir yardım etkinliğiyle geri dönüyor. Sanatçı, Paul Newman’ın vakfı tarafından hasta çocuklar yararına düzenlenen hayır etkinliğinde görev alacak. İnternetteki imdb sitesinin haberine göre, ikiz çocuk annesi Roberts, Paul McCartney ve Robin Williams tarafından düzenlenen hayır etkinliğinde izleyici karşısına çıkacak.

Newman’ın sahibi olduğu “Hole in the Wall Camps” adlı hasta çocuklar için hizmet veren kuruluşun etkinliği New York’ta gerçekleştirilecek.

Lou Adler’ın da bir performans sergileyeceği etkinliğin ayrıntıları gizli tutulurken, Roberts’ın da Newman ile aynı sahneyi paylaşacağı bir gösteri sunması bekleniyor.

Oscar ödüllü Julia Roberts, 28 Kasım 2004’te Patricia ve Phinnaeus Walter adlı ikiz çocuk annesi olmuştu. 38 yaşındaki güzel yıldız, 2002 yılının Temmuz ayında ikizlerin babası 36 yaşındaki kameraman Dany Moder’la hayatını birleştirmişti.
Kaynak:Hürriyet 12 Nisan 2005

 
Süper Teyze 285
Deniz arkadaşı Suna’ya sordu : - Hani şu masallardaki gibi çok çok iyi kalpli, güzeller güzeli bir peri kızı yanına gelse ve ‘dile benden ne dilersen !’ dese, ne isterdin Suna ? Suna bir süre  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.