Santana, ‘yüreğinin ortası’nı büyüledi
 

Rock müziğinin efsane isimlerinden Carlos Santana, Meksika’nın başkenti Mexico City’de verdiği konserle kendisini dinlemeye gelen yüz binden fazla kişiyi büyüledi.

Meksikalı sanatçı, ‘Yüreğimin ortası” diye nitelendirdiği ülkesinde konser veriyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, en büyük hayalinin ise, dünyanın her tarafında barışın hüküm sürmesi olduğunu söyledi.

Carlos Santana, Mexico City’nın en büyük meydanında 100 binden fazla kişiye verdiği konserde, gitarını yine konuşturdu.
       Kendisi de Meksikalı olan Santana, özellikle klasik şarkılarını seslendirince, kendisini dinlemeye gelen kalabalıklar da yerinde duramadı ve hep birlikte dans etmeye başladı.
      
‘YÜREĞİMİN ORTASI’
       ‘Yüreğimin ortası’ olarak nitelendirdiği Meksika’da konser veriyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Santana, konserden önce toplumsal mesajlar vermeyi de ihmal etmedi.
      
EN BÜYÜK DİLEĞİNİ AÇIKLADI
       Santana, ölmeden önce dünyanın her tarafında barışın olmasını ve insanların su, elektrik, eğitim gibi temel ihtiyaçlardan mahrum kalmamasını istediğini belirtti. 
Kaynak:Ntvmsnbc 17 Nisan 2005
      

 
Süper Teyze 338
Boğaç, saçma  bilmecelere çok meraklıydı. Bir gün yine yakın arkadaşı Okay’ı yakaladı : - Bilmeceme doğru cevap verirsen, sana benden bir dondurma ! Anlaştık mı ? dedi. - Anlaştık , ded devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.