Şarkılarını kendi yapan daha çok albüm satıyor
 

Albümlerinde kendi şarkılarını seslendiren sanatçılar çok satıyor. Serdar Ortaç’ın sadece kendi şarkılarına yer verdiği ’Çakra’ en çok satan albüm olurken, İsmail YK’nın kendi şarkılarıyla çıkardığı ’Şapur Şupur’u şaşırtacak kadar yüksek satış rakamlarına ulaştı.

Müzik Yapımcıları Derneği (MÜ- YAP), albümlerinin satış başarısı nedeniyle 16 sanatçıya başarı plaketi vermeye hazırlanıyor. Bu akşam Lütfi Kırdar Sergi ve Kongre Sarayı’nda düzenlenecek olan Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri’ni almaya hak kazanan iki sanatçı Serdar Ortaç ve İsmail YK’nın ortak özelliği; albümlerindeki şarkıların kendilerine ait olması. Serdar Ortaç’ın ’Beni Unut-Çakra’sı 870 binle en çok satan albüm olurken, İsmail YK’nın ilk solo albümü ’Şapur Şupur’ ise yaklaşık 600 binlik satış rakamıyla Ortaç’ı takip etti. Ödül alacak olan diğer sanatçıların birçoğu da albümlerinde kendi şarkılarına yer veren isimler... Serdar Ortaç ile İsmail YK, kendi şarkılarını söylüyor olmanın albüm satışlarında önemli rol oynadığını söylüyor. Ortaç, ’Bir işin doğru yapılmasını istiyorsan kendin yap’ felsefesiyle hareket ettiğini belirterek kendi şarkılarının bulunduğu bütün albümlerin her zaman en iyi satış yapan albüm olacağını iddia ediyor.
Kaynak:Sabah 19 Nisan 2005

 
Super Teyze 66
Duygu neşe içinde eve gelmişti. Şarkılar söyleyerek üzerini değiştirdi, odasını topladı, sonra da bir köşede ev ödevini yapan  ablasının yanağına bir öpücük kondurdu. Ablası şaşırmıştı : -Ne devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.