Müyap Ödülleri verildi
 

MÜYAP Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri 2005, törenle sahiplerini buldu. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda, Beyazıt Öztürk ile Ceyda Düvenci’nin sunduğu törende konuşan MÜYAP Başkanı Aydın Oskay, "Bu geceyi bir ay önce yapsaydık, Melih Kibar ve onun gibi değerli dostlarımız da yanımızda olacaktı. Sanatçılarımıza yaşarken gereken değerin verilmesi için çaba sarf etmeliyiz" dedi.

Törende, Yaşar Kekava anısına verilen MÜYAP Özel Ödülü, gazeteci Uğur Dündar’a layık görüldü. Törene katılan İstanbul Valisi Muammer Güler, Dündar’ın ödülünü, Arena programı direktörü Mine Özbey’e verdi.

Vali Güler, “Sanata, sanatçının emeğine saygı gösterilmesini diliyorum. Bu konuda çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

Törende, albüm satış rakamları esas alınarak belirlenen ödüllere değer bulunan sanatçılar şunlar:  Özcan Deniz (Ses ve Ayrılık), Orhan Gencebay (Yürekten Olsun), Hande Yener (Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor), Yıldız Tilbe (Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım) ve (Yıldız’dan Türküler), Kayahan (Kelebeğin Şansı), Candan Erçetin (Melek), İbrahim Tatlıses (Aramam), Yalın (Yalın Ellerine Sağlık), Kıraç (Kayıp Şehir), Rafet El Roman (Sürgün), Mustafa Sandal (İste), Gülben Ergen (Uçacaksın), İsmail Yurtseven (Şappur Şuppur), Mahsun Kırmızıgül (Sarı Sarı Başroldeyim) ve Serdar Ortaç (Çakra).
 
Törende, yapımcı firma temsilcilerine de ödülleri sunuldu.

ABD’nin İstanbul Başkonsolosu David Arnett’in de katıldığı gecede, Shaman grubu bir gösteri sundu.
Kaynak: Hürriyet 20 Nisan 2005

 
Süper Teyze 19
 Esra okuldan eve geldiğinde çok öfkeliydi : - Ne oldu ? diye sordu annesi. - Bir daha asla okula gitmeyeceğim ! - Neden kızım ? - Çünkü öğretmen cevabını bilmediği bütün soruları bana soru devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.