Minik Fil Heffalump
 

A. A. Milne’in 1926 yılında çocuklar için yazdığız kitaplardan uyarlanan Minik Fil Heffalump (Pooh’s Heffalump Movie), 2001 yapımı “The Tigger Movie” ve 2003 yapımı “Piglet’s Big Movie”nin başarısının ardından Pooh serisinden yapılan üçüncü uyarlama. Frank Nissen’in yönettiği film, küçükler kadar büyüklerin de keyifle izleyeceği bir çalışma.

FİLMİN KONUSU  

100 Dönümlük Ormanda esrarengiz birşeyler olmaktadır. Winnie the Pooh, Rabbit, Tigger, Eeyore ve Piglet, çok sevdikleri ormanlarının tehdit altında olduğunu düşünmeye başlamışlardır. Yaşadıkları ormanın hemen bitişiğinde Heffalump Çukurluğu adıyla bilinen esrarengiz bir bölge vardır. Tehdidin kaynağı olarak orada yaşayan Heffalump adlı yaratıkları görürler. Daha önce hiç görmedikleri bu yaratıkların 100 Dönümlük Ormanı ele geçirmeye hazırlandığını düşünürler.

Rabbit’in başını çektiği kahramanlarımız Heffalump Çukurluğuna baskın yapmaya karar verir. Amaçları vahşi Heffalump’ları korkutarak oradan kaçırtmaktır. Küçük Roo da onlarla beraber gitme özlemiyle yanıp tutuştuğu halde çok genç olduğu için gitmesine izin verilmemiştir.

Bu duruma canı sıkılan ve kendisini kanıtlamak isteyen Roo, bir Heffalump yakalamak amacıyla tek başına yola çıkmaya karar verir. Sevimli dostlarımız bu görev sırasında, Roo’nun sayesinde Lumpy adlı dünya tatlısı bir Heffalump ile tanışacaklardır.
Kaynak:Hürriyet 15 Nisan 2005


 
Süper Teyze 367
Öğretmeni Olcay’a sözlü sınavda İspanya’nın başkentinin neresi olduğunu sorar ama dakikalarca cevap alamaz. Sonunda sinirlenmeye başlar ve : - Neden ses çıkarmıyorsun kızım ? diye sorar. - Düşünüy devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.