Londra’da Yıldız Savaşları maratonu
 

Yıldız Savaşları (Star Wars) serisinin son filmi ‘Revange Of The Sith-Episode III’, mayıs ayında gösterime giriyor. İngiltere’de Gala günü serinin önceki 5 bölümü peş peşe gösterilecek.

Yıldız Savaşları (Star Wars) serisinin son filmi ‘Revange Of The Sith-Episode III’, mayıs ayında gösterime giriyor. İngiltere’deki Yıldız Savaşları fanatikleri için ise gala günü gerçek bir şölen var. Serinin önceki 5 bölümü ve sonuncusu peş peşe izlenebilecek.

MAYIS ayının 16’sı, Star Wars fanatiklerinin ‘kutsal günü’ olacak. Serinin son filmi ‘Revange Of The Sith- Episode III’ün (Sith’in İntikamı) galasının yapılacağı 16 Mayıs günü, aynı zamanda görülmemiş bir film izleme maratonuna sahne olacak.

Londra’nın Leicester Meydanı’ndaki ‘UCI Empire’da 16 Mayıs günü sabah saat 07.00’de başlayacak olan bu film maratonu, Star Wars’ın ilk 5 filmiyle başlaycak ve gece yarısı serinin son filmi ‘Sith’in İntikamı’nın galasıyla son bulacak.

‘Sith’in İntikamı’ ilki 1977’de çekilen bilimkurgu klasiğinin son filmi. Yönetmen George Lucas, bu filmin önceki filmlere nazaran daha karanlık ve daha duygusal olduğunu söylüyor. Yıldız Savaşları fanatikleri, serinin son filminin galasına bilet almak için 7 hafta öncesinden kuyruğa girdi. 50 sterlinden pazartesi günü satışa sunulacak biletlerin anında biteceği tahmin ediliyor. 
Kaynak:Hürriyet 21 Nisan 2005

 
Süper Teyze 109
Yavru hamsi balığı ile annesi denizin dibinde dolaşıyorlardı. Aniden karşılarına bir denizaltı çıktı. Yavru balık korkudan titreyerek annesinin yüzgeçlerinin altına sığındı : - Korkma güzel y devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.