’Da Vinci’nin Şifresi’ filmi yıldızlar geçidine dönüştü
 

Dan Brown’ın tüm dünyada satış rekorları kıran ’’Da Vinci Şifresi-The Da Vinci Code’’ adlı eserinden beyazperdeye uyarlanan film, yıldızlar geçidine dönüştü. Filmin kadrosuna Tom Hanks, Jean Reno ve Audrey Tautou’nun ardından ’’Yüzüklerin Efendisi’’ filminin ’’Gandalf’’ karakteri Ian McKellen ile Alfred Molina da katıldı.
      Empire dergisinin internet sitesindeki habere göre, ’’Yüzüklerin Efendisi’’ filminin oyuncularından McKellen ve Molina’nın da katılmasıyla, filmin çekirdek kadrosu tamamlandı.
      McKellen, filmde Hanks’in canlandıracağı Amerikalı profesör Robert Langdon’a yardım eden zengin İngiliz Sir Leagh Teabing rolünde izleyici karşısına çıkacak. Alfred Molina’nın ise cinayete karışan ve kiliseyi bölmeye çalışan kötü karakterlerden Bishop Aringarosa’yı canlandıracağı ifade edildi.
      Filmde Hanks profesör Langdon’ı, Audrey Tautou ona yardım eden Fransız kriptoloji uzmanı Sophie Neveu’yu, Jean Reno ise müfettiş Bezu Fache’yi canlandıracak.
      Yönetmenliğini ’’Akıl Oyunları-A Beatiful Mind’’ filminin rejisörü Ron Howard’ın üstlendiği filmin yapımcısı Brian Grazer. Senaryosunu Akiva Goldsman’ın kaleme aldığı filmin çekimlerine Haziran ayında Shepperton Stüdyoları’nda başlanacak.
      Tahmini bütçesi 100 milyon dolar olarak belirlenen filmin çekimlerini Columbia/Sony Pictures şirketi üstlenecek.
      Yapımın, Mayıs 2006’da gösterime girmesinin planlandığı kaydedildi.
Kaynak:Milliyet 21 Nisan 2005
      
   

 
Süper Teyze 419
  Küçük Koray, okuldan eve ilk kez yalnız dönecekti. Sabah evden çıkmadan annesi sıkı sıkı tembihledi : Sakın unutma oğlum ! Okulun tam önündeki duraktan 12 numaralı otobüse binecek, evimizin  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.