İlk kez denizi görüp tiyatroya gidecekler
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ortaköy Rotary Kulübü tarafından İstanbul’a davet edilen 10-13 yaş arası 15 Diyarbakırlı ilkokul öğrencisi, bir hafta boyunca İstanbul’u gezecek, kişisel gelişim seminerleri alacak.

İlk kez İstanbul’a gelen minikler, ilk kez denizi görecek, yine ilk kez tiyatro ve stand-up gösterisi izleyecekler. Her yıl Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan ilkokul öğrencilerine İstanbul’u tanıtmak ve onların kişisel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla organizasyonlar düzenleyen Ortaköy Rotary Kulübü’nün bu yılki etkinliği için Diyarbakır Rotary Kulübü tarafından beş okulda seçmeler yapıldı.

Seçilen dar gelirli ve şehit ailelerine mensup 8’i kız 15 öğrenci, ilk kez geldikleri İstanbul’da kardeş okulları BJK Koleji’nde arkadaşları tarafından hediyelerle karşılandı.

Hemen kaynaşan minikler, önce birlikte yemek yediler, daha sonra spor yapıp, BJK Koleji Orkestrası’nın müziği eşliğinde eğlendiler. 23 Nisan’da İnönü Stadyumu’nda yapılacak törenlere de katılacak olan minikler, bir hafta boyunca yaşadıklarını hazırlanan anı defterinde anlatacaklar.
Kaynak:Hürriyet 22 Nisan 2005

 
Süper Teyze 18
Üç arkadaş konuşuyorlardı : - Biliyor musunuz, benim babamın saçları simsiyah ! dedi birincisi. Diğeri : -Benimkinin saçları gri ! dedi. Üçüncüsü son derece üzgündü : -Benim babamın sadece kafa devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.