ABD’den sıkıldım aklım Avrupa’da
 

Bir reklam kampanyası için Hollywood Paramount Film Stüdyoları’nda kamera karşısına geçen Tarkan, yıllardır yaşamını sürdürdüğü Amerika’dan ayrılıp Avrupa’ya yerleşmeye karar verdiğini açıkladı. Tarkan, ‘Amerika’da kendimi yalnız hissediyorum. Aklımda uzun süredir Avrupa’ya yerleşmek var’ dedi.

Amerika’da yaşam nasıl gidiyor?

- Amerika ideallerimi gerçekleştirmemde bir basamaktı. Hem özel yaşamımda sadeliğe ve rahatlığa ihtiyacım olduğu için, hem de bu ideallerimi başarabilmek adına buraya geldim. Ama sade ve rahat yaşam son zamanlarda sıkmaya başladı. Yalnız kalmanın da bir sınırı varmış. Artık aşırı yalınlık ve sadelik sıkmaya başladı, kalabalık aile ortamımı ve arkadaşlarımı özledim. Şöhretten ve aşırı ilgiden kaçmak için geldiğim Amerika’da kendimi çok yalnız hissetmeye başladım.

Ne yapacaksınız peki?

- Amerika artık benim için eskisi gibi değil. Özellikle 11 Eylül’den sonra insanlar çok içine kapandı, herkeste bir paranoya var, kolay iletişim kuramıyorsunuz. Benim de aklımda uzun süredir Avrupa’ya yerleşmek var. Çok yer gezip farklı ülkelerde farklı kültürleri tatmam gerek, aksi takdirde üretici olamam.

GEÇMİŞLE HESAPLAŞMA

Şöhret sizi rahatsız etmeye mi başladı?

- Şöhretle gelen aşırı ilginin tadını başlangıçta çok çıkardım, ama şöhretin iki yüzü olduğunu görmem çok fazla sürmedi. Aşırı ilgi ve şöhret insanı biraz içine kapatıyor. Her zaman ortaya çıkamıyorsunuz. Amerika’ya geldikten sonra kendimle hesaplaşmaya başladım. Özellikle çocukluk dönemimde yaşadığım zorluklar, ailevi sorunlarım ve babama olan öfkem, beni kötü yönde etkilemeye başladı. Bu yüzden pisikolojk tedavi gördüm. Artık geçmişle hesaplaşıp, önüme sorunları getirip kendime engel koymuyorum. Herkesle barıştım.

Sezen Aksu ile aranız nasıl...

- Sezen Aksu ile küs değilim. Geçen hafta telefonla konuştuk, o da bana şöhretin zorluklarından bahsetti. Ortak dertlerimiz var. İngilizce albümde Sezen’in ‘Şıkıdım’ şarkısını seslendirdim, İngilizce olarak yer alacak.

İngilizce single ne oldu?

- Tüm dünyada olduğu gibi önce single parçamı, yaz aylarının sonuna doğru da 14 şarkılık İngilizce albümümü piyasaya süreceğim. Albüm önce Avrupa’da çıkacak. Çünkü orada insanların bana aşinalığı daha fazla, sonrasında Amerika’da çıkarmayı düşünüyorum.

BİLGE’YE PARA ÖDENMEYECEK

Reklamlarda Tarkan’ın sevgilisi Bilge Öztürk’ün adını ve görüntüsünü kullanmamaya karar veren firma yetkilileri, izleyicilerin Tarkan’ın bu reklamlarda sevgilisi Bilge Öztürk’le konuştuğunu tahmin edeceklerini belirtti. İbrahim Kutlay’ın rol aldığı reklamlarda sadece adı geçti diye yüklü bir ücret alan eski sevgilisi Demet Akalın’ın aksine, firma yetkililerinin aldığı bu önlemle Tarkan’ın sevgilisi Bilge Öztürk’e herhangi bir ücret ödenmeyecek. Bir yetkili, ‘Tarkan reklamlarda sadece sevgilisiyle konuşmayacak, ailesi ve dostlarıyla da hasret giderecek’ dedi. 
Kaynak:Hürriyet 25 Nisan 2005

 
Süper Teyze 4
İki  arkadaş konuşuyorlardı. Defne sordu : - Sen nerede doğduğunu biliyor musun ? Eda bilgiç bilgiç cevap verdi : - Tabi biliyorum ! Büyük bir bölümüm Ankara’da dünyaya gelmiş. Defne şaşırm devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.