Sınır kasabasında Latin ateşi
 

Sinema dünyasının iki ünlü Latin yıldızı Jennifer Lopez ile Antonio Banderas, "Bordertown" adlı yapımda ilk kez birlikte kamera karşısına geçecek. İnternetteki "Moviehole" sitesinin haberine göre, gerilim filmi "Bordertown", birbirinden ünlü iki yıldızı ilk kez bir araya getirecek.

Konusu ABD-Meksika sınırında geçen yapımda, Jennifer Lopez Chicago Sentinel gazetesinin “Lauren” adlı acar muhabirini canlandıracak. Lopez, bu sürükleyici yapımda, Meksika sınırında bulunan bir kasabadaki Amerikan şirketine ait fabrikada genç kızların birbiri ardına öldürülmesinin ardından harekete geçecek. Bu macera, iyi bir haber malzemesi yakalayan acar muhabir için tehlikeli olayların başlangıcı da olacak.

Filmin yönetmenliğini 1997 yılında Lopez ile “Selena” adlı filmde birlikte çalışan Gregory Nava üstlenecek. New Line Cinema yapımı filmin çekimleri, Meksika ile New Mexico’da gerçekleştirilecek.
Kaynak:Hürriyet 28 Nisan 2005


 
Süper Teyze 316
Çiftçinin küçük oğlu Hasan, koşarak bahçede çalışan babasının yanına geldi ve : - Babacığım, sana bir şey sorabilir miyim ? dedi. - Elbette oğlum, dedi adam çalışmaya devam ederek. Sor bakalım devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.