Ve Elektra
 

Güzel yıldız Jennifer Garner’ın Daredevil filminde canlandırdığı Elektra karakteri o kadar ilgi gördü ki aradan çok zaman geçmeden bu cazibeli ve ölümcül kadın kahramanın adına da bir film yapıldı. Yönetmenliğini Rob Bowman’ın üstlendiği Elektra’da Garner’ın yanısıra Goran Visnjic, Cary-Hiroyuki Tagawa,Terence Stamp ve Will Yun Lee de rol alıyor.
(29 Nisan’da sinemalarda)

FİLMİN KONUSU

Gizemli bir örtü ile örtülmüş hayatı...Bir trajedi ile lekelenmişti... Öldürmek için eğitilmişti... Ve sonra ölüme terk edildi .... Fakat Elektra için ölüm sadece bir başlangıçtı... Geri döndü... Tüm intikam duyguları ve tüm yetenekleriyle....

Geçmişini hatırlayarak işkence çeken ve kendi gizemli ölümü ile çarpışan ruhu huzur bulmuyordu. Elektra  kendisini yeniden canlanmış buldu. Öğretmeni onu katı bir disiplinle ninjutsu konusunda eğitiyor olmasına rağmen ailesinin acımasızca katledilişi yüzünden hissettiği yakıcı öfkesinin üstesinden gelememişti. Hiçbir savunması olamayacak bu suç şebekesinden öcünü alıp onu gönderdikleri bu sürgünden kurtulmalıydı. İşinin ehli bir katile dönüşmüştü. Fakat bir kadın olarak Elektra için öldürmek bir yaşama yöntemi olmamalıydı.

Kendisini ve ruhunu korumak için Elektra’nın öldürmek için bir sebepten daha fazlasına ihtiyacı vardı. Bunu 13 yaşındaki küçük bir kız olan Abby’de buldu. Abby bir çok yönüyle Elektra’ya benziyordu ve babası Mark  onu korumak için elinden gelen herşeyi yapıyordu. Elektra bu küçük kızı korumak için girdiği mücadelede arayışı içinde olduğunu bile bilmediği bir şeyin farkına vardı: kurtuluş.

Yol boyunca Elektra öldürücü doğa üstü güçleri olan saldırgan bir ordu ile karşılaşacaktır. Ordu vücutlarında Tifo’lu Mary diye bilinen ölümcül ve bulaşıcı bir hastalığın izlerini taşımaktadır. Elektra’nın elindeki tek güç ise yüzyüze dövüş sanatındaki becerisi, güvenilir dostları ve Kimagure diye bilinen ve olmamış olayları önceden görebilen mistik gücüdür.

FİLMİN KÜNYESi
Yönetmen: Rob Bowman 
Senaryo: Henry Bean, Raven Metzner
Oynayanlar: Jennifer Garner, Goran Visnjic, Cary-Hiroyuki Tagawa,
Terence Stamp, Will Yun Lee
Kaynak:Hürriyet 26 Nisan 2005

 
Süper Teyze 461
Ada ve Duru, birlikte sinemaya giderler. Yerlerine oturduktan bir süre sonra  Ada sorar : - Nasıl Duru, yerinden memnun musun ? - Evet, der Duru. - Senin yerinden perde iyi görünüyor mu ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.