Sezen klibi film gibi
 

Sezen Aksu’nun ‘Yanmışım Sönmüşüm Ben’ adlı şarkısının klibi, Fatih Akın’ın yönetmenliğinde çekildi. Kısa metraj film titizliğiyle hazırlanan klipte pek çok ünlü isim de rol aldı. ‘Bahane’ adlı albümüyle müzik dünyasında zirveye oturan Sezen Aksu, sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise oğlu Mithatcan’a ait olan ‘Yanmışım Sönmüşüm Ben’ adlı şarkısının klibi için iki gün boyunca kameraların karşısındaydı.

Aksu’nun klibini, Altın Ayı ödüllü ‘Duvara Karşı’ filminin yönetmeni Fatih Akın çekti. Büyük Londra Oteli’nin tarihi atmosferi içinde gerçekleştirilen çekimlerde, görüntü yönetmenliğini Hamburg’dan gelen Hrv’e Dieu yaptı.

E Yapım adına Yaşar Gaga’nın prodüktörlüğünü üstlendiği klipte, Sezen Aksu’yla birlikte Nejat İşler, Güven Kıraç, Yelda Reynaud, Yasemin Alkaya, Levent Yüksel, Fatih Akın, Yaşar Gaga, Neslihan Yargıcı, 2004 İsrail Güzeli Victoria Makrioanis, milli boksör İsmail Önder, Burçak Işıner ve Serkan Altınorak da rol aldı. Daha çok kısa metrajlı bir film şeklinde çekilen klipte Sezen Aksu otel odasında konaklayan bir müşteriyi canlandırırken, aynı otel odasında daha önce yaşananlar ise flash-back’lerle ekrana yansıyor. Klibin montajını da, Fatih Akın’la birlikte çalışmalar yapan Andrew Bird gerçekleştirdi.
Kaynak:Hürriyet 3 Mayıs 2005  
 

 
Süper Teyze 10
Berkay okuluna kendisi gelip geliyordu. O sabah yine evden çıktı, karşıdan karşıya geçmek üzere yolun kenarında beklemeye başladı. Ama hiç araba geçmiyor, Berkay da beklemeye devam ediyordu. Sonunda devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.