Clapton’ın grubu Cream 37 yıl sonra sahnede
 

İngiliz gitarist Eric Clapton’ın 1960’lı yıllarda dünyaca tanınmasına olanak sağlayan rock grubu Cream, 37 yıl aradan sonra Londra’da yeniden sahneye çıktı. Bugün 60 yaşında olan Clapton’ın yanı sıra grubun diğer elemanları solist ve bas gitarist Jack Bruce ve davulcu Ginger Baker’ın, veda konserlerinde çıktıkları sahne olan Royal Albert Hall’da 37 yıl aradan sonra verdikleri ilk konserin biletleri piyasaya sürüldükten birkaç dakika sonra tükendi.

1968’de yollarını ayırmadan önce sadece 3 albüm çıkaran üçlünün, dün gecekinin dışında 3 konser daha vereceği belirtildi.

İlerleyen yaşlarına rağmen 2 saat kadar sahnede kalan grup, ”Crossroads”, “White Room” ve “Sunshine of Your Love” gibi başarı kazanmış şarkılarını seslendirirken, Clapton, “yıllardır şarkılarını dinledikleri için” izleyicilere teşekkür etti.
Kaynak:Hürriyet 3 Mayıs 2005

 
Süper Teyze 87
Biyoloji dersinde öğretmen Sedef’e sordu : - Bize söyler misin Sedef, balinalar hangi aileden gelirler ? Sedef kendinden son derece emin yanıtladı bu soruyu : - İçlerinde balina olan bir ai devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.