İspanyol festivalinde Türk rüzgârı esecek
 

İspanya’da gerçekleştirilecek müzik festivalinin bu yılki teması Türkiye. 13 Türk şarkıcı ve grup İspanya yolcusu.

İspanya’nın güneydoğu sahilindeki Cartagena’da yapılan "La Mar de Mucicas" festivalinin bu yılki tema ülkesi Türkiye olacak. Organizasyonda yer alan Pasion Turca’dan Sinan Ufuk Nergis, "Festivalde 5 yıldır tema olarak seçilen ülkelerin müziği ve sanatçılarına ağırlık veriliyor. 2004’te tema ülke Arjantin’di. Bu yıl komite ilk defa Avrupa’dan tercih yaptı ve Türkiye’yi seçti" dedi. Nergis, Türkiye’den 13 şarkıcı ve grubu festivale götüreceklerini söyledi. "11. La Mar de Musicas" tanıtım kokteyli 1-23 Temmuz arasında gerçekleştirilecek ve basın toplantısı 10 Mayıs’ta Madrid’de yapılacak. Festivalde sahne alacak Türk şarkıcı ve gruplar şunlar:
Kudsi Ergüner (3 Temmuz), Burhan Öçal ve Trakya All Stars (6 Temmuz), Sezen Aksu (8 Temmuz), Erkan Oğur ve İsmail Demircioğlu (10 Temmuz), Galata Mevlevihanesi’nin gösterisi (13 Temmuz), Mercan Dede, Orient Expressions ve Baba Zula (15 Temmuz), Aynur (17 Temmuz), Kardeş Türküler (19 Temmuz), Ömer Faruk Tekbilek (20 Temmuz) ve Harem (23 Temmuz).
Kaynak:Milliyet 6 Mayıs 2005


 
Süper Teyze 317
Adam eczaneye girdi ve sordu : - Bağırsak kurtları için bir ilacınız var mı acaba ? - Çocuklar için mi istiyorsunuz, yetişkinler için mi ? dedi eczacı. Adam sinirlendi : - Nereden bileyi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.