Başarılarını annelerine borçlular
 

Hollywood’un ünlüleri de Anneler Günü’nde annelerini unutmadılar. Aşkları, skandalları, zenginlikleri ile tüm dünyanın yakından izlediği sinema dünyasının ünlü isimleri, başarılarını annelerine borçlu olduklarını düşünüyorlar. Bunların en başında Latin güzel Jennifer Lopez geliyor. Annesi Guadalupe ile aynı zamanda çok iyi birer arkadaş olduğunu söyleyen Lopez, Anneler Günü’nde asla annesini unutmadığını dile getiriyor. Nicole Kidman ise katıldığı bir davette annesi Janelle’nin elini öperek ona duyduğu sevgi ve saygıyı göstermeye çalışmıştı. Annesi Mary Lee’yi ’zor günlerimin tek dayanağı’ olarak niteleyen ünlü oyuncu Tom Cruise da onu sık sık ziyaret ediyor.

’Titanic’ filminin ünlü yıldızı Leonardo Di Caprio, annesi Irmelin’i davetlere yanında götürüyor ve onunla gurur duyduğunu söylüyor. 2002 yılında düzenlenen Oscar törenine annesi Judith ile gelen Halle Berry ise ’Annem hayatımın vazgeçilmezi’ demişti. Mavi göz rengini annesi Dorothy’den alan güzel oyuncu Sharon Stone, sevinç ve üzüntülerini onunla paylaşıyor. Aktör George Clooney de kız arkadaşlarını önce annesi ile tanıştırıyor.
Kaynak:Akşam 9 Mayıs 2005

 
Süper Teyze 130
Afacan Melih, amcasının çiftliğini ziyarete gitmişti. Amcası  Melih’e ahırdaki hayvanlarını gösteriyordu. -  Bak Melih bu inek birkaç hafta sonra anne olacak. Nasıl doğuracak biliyor mu devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.