Aylin Aslım’ın yeni albümü ’Gülyabani’den farksız
 

Aylin Aslım yeni albümü ’Gülyabani’ ile hayranlarıyla yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyor. Kendi yazdığı şarkılarda kendi hayatını dile getirdiğini söyleyen Aslım, "Albüm ruh halimin de özeti aslında; gizemli, korkunç, komik ve absürd" diyor.

’Senin gibi beni kimse sevmedi’ şarkısıyla 5 sene önce müzik piyasasında kendine yer bulan Aylin Aslım, bu şarkının yer aldığı ’Gelgit’ albümüyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Kendine özgü şarkıları ve tarzıyla özellikle elektronik müzik severlerden tam puan alan Aslım, yeni albümü ’Gülyabani’yle bu kez tarzını biraz değiştirerek rock müzik hayranlarına göz kırpıyor. Yeni albümündeki değişimi şu sözlerle anlatıyor Aslım:

ŞARKILAR BENİ YANSITIYOR
"20’li yaşların başıyla sonu arasında herkes gibi ben de değişim geçirdim. ’Uyum sağlasan da sağlamasan da dışarıda bir dünya var ve bunu kabul etmek zorundasın. O dünya sana uymuyorsa sen de o dünyayla alay ederek, eğlenerek ayakta kalabilirsin, sonsuza kadar içine kapanmak zorunda değilsin’ gibi bir noktaya geldim hayatla ilgili. Böylece sadece melankolik, depresif şarkılar değil; eğlenceli, agresif, komik ve pek çok farklı ruh hallerini yansıtan şarkılar da yazabilmeme yardım etti." Kendi yazdığı şarkıları yorumlayan ve kendisiyle ilgili anlatmak istediği her şeyi şarkılarıyla ifade ettiğini söyleyen Aslım’ın yeni albümünün yapımcılığını Sunay Özgür yaptı. Pasaj Müzik etiketiyle piyasaya çıkan albümde 11 şarkı bulunuyor. Albüme adını veren ’Gülyabani’ şarkısı dahil 10 şarkının söz ve müzikleri Aylin Aslım’a ait.
Kaynak:Sabah 10 Mayıs 2005

 
Süper Teyze 261
Matematik öğretmeni olan adam bir fotoğrafçıya girdi ve : - Renkli film almak istiyorum, dedi. Satıcı kız sordu : -24x36 ya ne dersiniz ? Matematik öğretmeni hemen cevap verdi : - 864 ! devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.