Kampanyaya destek yağıyor
  Milliyet gazetesinin başlattığı "Baba Beni Okula Gönder" kampanyası, Türkiye genelinde yayılıyor. Kampanyanın duyurulduğu 23 Nisan 2005 tarihinden bu yana Türkiye’nin dört bir yanından hayırseverler, kampanya çerçevesinde burs ve yurt yapımı için açılan hesaplara para yardımında bulunuyor.
Milliyet gazetesi, kampanyayı 1 milyon YTL (Bir trilyon lira) ile açtı. Ve Türkiye’nin acil yardım bekleyen ilk 10 iline ait yapılacaklar listesi duyuruldu. Listenin açıklandığı günün ardından Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı gazetemizi arayarak duyarlılık örneği gösterdi ve Kars’taki süt fabrikası idari binalarının kız yurduna dönüşümünü üstlendi. Bunun için de Kars Valiliği ile 350 bin YTL’lik (350 milyar lira) protokol yapıldı.
Listede yer alan Siirt’in Kurtalan ilçesindeki kız yurdu yapımı için de Limak Holding devreye girdi. İşadamı Nihat Özdemir, 700 bin YTL’lik (700 milyar lira) yurt yapımını üstlendi. Geçtiğimiz cumartesi günü de yurdun temeli Başbakan Erdoğan’ın da katıldığı törenle atıldı.
Kaynak: Milliyet 10 Mayıs 2005
 
Süper Teyze 308
Burak kız arkadaşı Banu’yu ilk kez kendi evine götürüyordu. Yolda kızın elini tuttu ve : - Heyecanlanmana gerek yok, ailemden çok hoşlanacaksın, dedi. Çünkü iki haftalık bir Avrupa turuna çıktı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.