Yeni kuşak oyun konsolu: XBox 360
 

Microsoft, gelecek kuşak XBox oyun konsolunu tanıttı. XBox 360, gelişmiş grafik, internetten oyun indirme, online karşılıklı oynama, müzik ve video chat özellikleri sunuyor.

Xbox 360 önceki konsolların aksine beyaz ve ince. Sabit diski 20 GB olan konsolun surround ses sistemi sayesinde, oyunlar film izleme hissi uyandıracak. Konsolun grafik özelliği spor oyunlarında sporcunun kaslarındaki kasılma ve damar şişmelerine kadar ince detayları gösteriyor.   

OYUNCULAR ‘CHAT’ YAPACAK
       Xbox 360’ın film izleme müzik dinleme ve chat gibi birçok özelliği oyun dışındaki ilgi alanlarına da hitap ediyor. Microsoft’un amacı ev eğlencesini maksimum derecede teknolojik hale getirmek ve tek cihazla birçok fonksiyonu yerine getirmek. İnternetten oyun yüklenebilen Xbox 360 ile Microsoft’un internetteki oyun sitesi XBox Live’ın da önemi artacak. XBox 360 kullanıcıları, birbirleriyle internet üzerinden oyun oynayabilecek, konuşabilecek ve video görüntülerini paylaşabilecek.
      
YIL SONUNA SATIŞTA
       Microsoft Xbox 360’ın ilk görüntülerini müzik kanalı MTV’de gösterirken, bu programın yayınından bir hafta önce konsolun bazı fotoğrafları internette çeşitli sitelerde yayılmaya başlamıştı. Microsoft yeni XBox’un yıl sonuna kadar ABD ve tüm dünyada satışa çıkacağını duyurdu. Sony’nin üçüncü kuşak oyun konsolu PlayStation 3 ise gelecek yıl satışa çıkacak.
Kaynak:Ntvmsnbc 13 Mayıs 2005

 
SüperTeyze 173
Yeni zengin genç adam, son model Ferrarisiyle kız arkadaşına gösteriş yapmak istiyordu. Kızı evinden aldı. Genç kız ilk görüşte bayılmıştı kırmız Ferrariye ! Yola çıktılar. Adam hız yapmaya başladı. devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.