Plajdaki piyanistin esrarı!
 

İngiliz polisi, takım elbiseyle plajda bulunan, sadece resim çizip piyano çalan adamın kimliğini araştırıyor.

İngiltere’nin Kent bölgesinde 7 Nisan’da sahil kenarında bir yolda bulunan ve o günden bu yana ağzından tek bir kelime çıkmayan bir adamın, çok iyi piyano çalması üzerine kimliğinin belirlenmesi için Avrupa’daki tüm orkestralara eşkâli gönderildi. ’Piyano Adam’ adı takılan 20-30 yaşlarındaki kişinin büyük olasılıkla bir travma geçirerek hafızasını kaybettiği belirtildi.

Sadece resim ve müzikle
2 polis memuru tarafından üzerinde ıslak bir takım elbiseyle bulunan ’Piyano Adam’, sorgularda tek bir kelime bile etmedi. Ve götürüldüğü hastanede ismini yazması için verilen kâğıda, İsveç bayrağı ile piyano resmi çizdi. Bunun üzerine, bir piyanonun başına götürülen adam, 2 saat boyunca piyano çaldı. İyi eğitimli bir piyanist olduğu anlaşılan adam için, Avrupa’daki tüm orkestralarla irtibata geçilerek kimliği soruldu. Ancak bu zamana kadar net bir bilgiye ulaşılamadı. Tuhaf piyanistin hâlâ konuşmadığı, ancak resim ve müzik yoluyla iletişim kurabildiği belirtiliyor.
Kaynak:Milliyet 17 Mayıs 2005

 
Süper Teyze 453
Ece ve Ali asla anlaşamayan iki kardeştiler. Birbirlerini kızdırmaya ve her konuda yarışmaya da bayılırlardı. Bir gün odalarında ev ödevlerini yaparlarken  Ece Ali’ye sordu : - Bil bakalım devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.