Eurovision’un galibi Yunanistan
 

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen 50’nci Eurovision Şarkı Yarışması’nda Yunanistan adına yarışan Helena Paparizou, ‘My Number One’ adlı şarkısıyla birinci oldu.

Gülseren’in Türkiye’yi temsilen seslendirdiği ve birçok müzik otoritesi tarafından eleştirilen ‘Rimi Rimi Ley’ adlı şarkı ise 92 puanla 13’üncü sırada yer aldı.

Kiev Spor Sarayı’nda düzenlenen ve 24 ülkenin katıldığı yarışmada Yunanistan’ı ikinci kez temsil eden Paparizou’nun şarkısı, 230 puan ile en çok oyu aldı. Paparizou bu başarısıyla ülkesine Eurovision’daki ilk zaferini tattırdı.

YUNANİSTAN’A TÜRKİYE’DEN TAM PUAN!
Yunanistan, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 10 ülkeden tam puan aldı. Yarışmada, ‘Angel’ adlı parça ile yarışan Malta, 192 puan ile ikinci olurken, üçüncülüğe 158 puan toplayan Romanya layık görüldü. Yarışmada sadece 4 puan toplayabilen Almanya ise sonuncu oldu.

BÜTÜN AVRUPA’YI BİRLEŞTİREN ŞARKI
Paparizou, ödülünü Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yuşçenko’nun elinden aldı. Yuşçenko ödülü verirken, “Bu, bütün Avrupa’yı birleştiren şarkının ödülü” dedi.
Kaynak: Ntvmsnbc 22 Mayıs 2005

 
Süper Teyze 125
Gösteriden sonra seyircilerden biri sirk yöneticisinin yanına gitti,çok heyecanlıydı : - Tebrikler beyefendi !  Harika bir gösteriydi ! - Teşekkür ederiz hanımefendi, dedi yönetici. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.