DijiFest’05 kapılarını açtı
 

Dijital Görüntü ve Ses Teknolojileri Fuar ve Festivali ‘DijiFest 2005’, 26-29 Mayıs tarihlerinde Beşiktaş, Dolmabahçe Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Fuarda dijital fotoğraf makinelerinden ev sinemasına, MP3 çalarlardan video kameralara, cep telefonlarına kadar günlük yaşamın bir parçası olan dijital eğlence ürünlerinin yer alacağı festival kapsamında, yarışmalar, seminerler ve eğlenceli aktiviteler yer alıyor.  

İlki geçen yıl yapılan Dijital Görüntü ve Ses Teknolojileri Fuar ve Festivali ’ DijiFest 2005’, 26-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenleniyor. Beşiktaş’da Dolmabahçe Kültür Merkezi’nde yapılacak etkinlikte dijital teknoloji ürünleri görücüye çıktı.  
 
Etkinliğin fuar bölümünde, dijital fotoğraf makinelerinden ev sinemasına, MP3 çalarlardan video kameralara, foto yazıcılara, cep telefonlarına kadar dijital eğlence ürünlerinin değişik modelleri sergilenirken, seminer salonunda ise her seviyeden kullanıcıya yönelik bilgiler verilecek. Bir festival havasında geçecek olan etkinlik kapsamında, eğlenceli aktiviteler, bol ödüllü yarışmalar ve fotoğraf sergisi yer alacak. 
Kaynak:Ntvmsnbc 26 Mayıs 2005
 

 
Süper Teyze 10
Berkay okuluna kendisi gelip geliyordu. O sabah yine evden çıktı, karşıdan karşıya geçmek üzere yolun kenarında beklemeye başladı. Ama hiç araba geçmiyor, Berkay da beklemeye devam ediyordu. Sonunda devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.