Sonic Youth ilk kez Türkiye’de
 

Rock tarihinin en etkili gruplarından Sonic Youth, bu gece (30 Mayıs Pazartesi) İstanbul’da bir konser veriyor.20 yılı aşkın kariyeri olan Sonic Youth’un Türkiye’ye bu ilk gelişi.

Rolling Stone dergisine göre The Beatles, Frank Zappa gibi isimlerin yanında rock tarihinde en çok etki bırakan 10 topluluktan biri olarak gösterilen, Türkiye’de bir çoğu basılmış, bugüne kadar 19 albüme imzasını atmış New York’lu topluluk Sonic Youth’un, 20 yılı aşkın kariyeri içersinde Türkiye’ye ilk gelişi. Rock müziğe 90’lı yıllardaki ‘sound’unu vererek alternatif rock’ın kurucularından biri olarak ismini popüler müzik tarihine yazdıran Sonic Youth konseri Venue Maslak’ta.

Sonic Youth, Rolling Stone dergisine göre rock tarihinde en önemli, en çok etki bırakan 10 topluluktan biri. Diğer topluluklardan bazıları The Beatles, Beach Boys, Frank Zappa; üstelik Sonic Youth diğer dokuz efsaneden daha uzun bir geçmişe sahip ve halen müzik yapmaya devam ediyor, hem de en iyi haliyle.
Kaynak:Ntvmsnbc 29 Mayıs 2005

 
Süper Teyze 171
Polis yolda kurallara aykırı araba kullanan sürücüyü durdurdu. - Ehliyet ve ruhsatınız ! dedi sert bir sesle. - Fakat memur bey, suçumun ne olduğunu söyler misiniz ? diye inledi sürücü. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.