Türk şiirinin çınarına ödül
 

Bu yıl dördüncüsü edebiyat dalında düzenlenen "Vehbi Koç Ödülü", Türk şiirinin çınarı Fazıl Hüsnü Dağlarca’ya verildi.
Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Oditoryumu’nda düzenlenen törende Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Vehbi Koç Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Semahat Arsel, "100 bin dolarlık ödül ve plaketi" ünlü şair Fazıl Hüsnü Dağlarca’ya sundu.

800 milyon dolar
Mustafa Koç, törende yaptığı konuşmada, Vehbi Koç Vakfı’nın 800 milyon doları aşan bir kaynağı yönetmekte olduğunu vurguladı.
Koç şöyle konuştu: "İmkânlarını özel sektörün toplum hayatına katkılarını kalıcı hale gelebilmesi için harekete geçirmiştir. Vakfımız, ana çalışma alanlarında, bugüne kadar 500 milyon doların üzerinde de proje gerçekleştirmiştir."
Törene Koç Ailesi ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan’ın yanı sıra iş, siyaset ve sanat dünyasından seçkin isimler katıldı. Ödül Jürisi’nde Enis Batur, Doğan Hızlan, Jale Parla, başkan olarak ise Talat Halman yer aldı.
Kaynak: Milliyet 1 Haziran 2005

 
Süper Teyze 25
Öğretmen o gün bütün sınıfı yüzme havuzuna götüreceğine söz vermişti.Sabah öğrenciler, mayo ve havlularını koydukları çantalarıyla geldiler sınıfa. Hepsi de çok mutlu ve heyecanlıydı .Ama öğretmen E devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.