Süskind’in ‘Koku’su film oluyor
 

Patrick Süskind’in bugüne kadar 15 milyon satan ‘Koku’ adlı romanı, Alman yönetmen Tom Tykwer tarafından beyaz perdeye uyarlanıyor.

Çekimlerinin gelecek ay İspanya, Fransa ve Almanya’da başlaması planlanan filmin, tüm dünyada 2006 sonbaharında vizyona girmesi bekleniyor.

Patrick Süskind’in ünlü Romanı ‘Koku’ Constantin Film tarafından sinemaya uyarlanıyor. ‘Koş Lola Koş’un yönetmeni Tom Tykwer’in filme alacağı romanı, ‘Gülün Adı’ndan tanıdığımız Andrew Birkin senaryolaştıracak.

Kitapta, doğuştan, vücut tenine has bir kokusu olmayan Jean-Baptiste Grenouille’nin işlediği seri cinayetler anlatılıyor. Grenouille, kurbanlarının kokularını kullanarak yeni bir koku elde etmeye çalışıyor.

1985’te ortaya çıkan ve 15 milyondan çok satarak sansasyonel bir başarı yakalayan ‘Koku’, dokuz yıldan fazla bir süre ‘Der Spiegel’in çok satanlar listesinde kaldı.

ABD, Japonya, Fransa, İngiltere, İspanya, İtalya ve daha pek çok ülkede, ‘çok satanlar’ listesinde başı çeken roman, Almanca’dan 41 dile çevrildi.
Kaynak:Ntvmsnbc 5 Haziran 2005

 
Süper Teyze 182
Ebru ve Serap konuşuyorlardı : -Ablam kilo vermek için çok ilginç bir diyet uygulamaya başladı, dedi Serap. Sadece sarsmak yiyor ! - İşe yaradı mı bari ? Şimdi nasıl görünüyor ? dedi Ebru. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.