Vizyonda sizin için bir film: Madagaskar (Madagascar)
 

‘Shrek’ ve ‘Shark Tale - ‘Köpekbalığı Hikayesi’nin yapımcısı DreamWorks Stüdyoları’nın yepyeni bilgisayar - animasyon komedisi ‘Madagascar’ın seslendirme kadrosunda ünlüler buluştu.

Madagascar’ Kuzey Amerika sinemalarında dört günde 61 milyon dolar hasılat elde ederek 2005 yılının en iyi başlangıçlarından birini yaptı.

New York Central Park Hayvanat Bahçesinin dört sakininden Aslan Alex’in seslendirmesini ‘Meet the Fockers’ ve ‘Meet the Parents’ın yıldızı Ben Stiller yaptı.

Zebra Marty’i seslendirmek için Chris Rock mikrofon arkasına geçerken Zürafa Melman’ı David Schwimmer; Su Aygırı Gloria’yı ise ‘Collateral’ ile adını duyuran Jada Pinkett Smith seslendirdi.

FİLMİN ÖYKÜSÜ
New York Central Park hayvanat bahçesindeki kent ormanının kralı hiç kuşkusuz Alex adlı aslandır. En iyi arkadaşları Zebra Marty, Zürafa Melman ve Su Aygırı Gloria ile beraber mutlu ve huzurlu bir yaşamı vardır. Gerçi hayvanat bahçesinin eşsiz manzarası içinde esaret altındadırlar ama en azından lezzetli yemekler yedikleri için bu durumu görmezden gelirler.

Dört kafadar arasında en meraklısı Zebra Marty’dir. Hayvanat bahçesi dışında nasıl bir dünya olduğunu; neleri kaçırdığını merak etmektedir. Günün birinde merakına yenik düşer ve penguenlerin yardımıyla hayvanat bahçesinden firar eder. Esas niyeti sabah olmadan geri dönmektir.

Alex, Melman ve Gloria onun kaçtığını ancak geceyarısı fark ederler. Arkadaşları için endişe içindedirler. Böyle bir durum karşısında yapılabilecek tek hareketin hayvanat bahçesinin dışına çıkmak ve Marty’i bulup geri getirmek olduğuna karar verirler.

New York gibi büyük bir metropolün caddelerinde bir aslan, bir zürafa ve bir su aygırının dolaşması, metroya binip yolculuk yapması dikkati çekmeyecek gibi değildir. Sonunda Marty’i Grand Central tren garında bulmayı başarırlar. Ancak hayvanat bahçesi yönüne giden son treni kaçırınca birtakım esrarengiz kişilerin eline geçerler. Yakalanıp kafeslere kapatılan dört kahramanımız soluğu Afrika’ya giden bir gemide alırlar. Onlar için bilinmeyene yolculuk  başlamıştır.
Kaynak: Ntvmsnbc 3 Haziran 2005

 
Süper Teyze 464
Şehirlerarası otobanda görev yapan polis, arkadaşlarına telsizle önemli bir haber verdi : - Dikkat ! Dikkat ! Ankara-İstanbul karayolunun 74. kilometresinde  bir zebra görülmüştür ! Zebranın devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.