MTV’den ödül yağmuru
 

Los Angeles’ta önceki gece dağıtılan MTV Sinema Ödülleri, renkli görüntülere sahne oldu. Tom Cruise’un, yeni aşkı Katie Holmes’la katıldığı davette eski eşi Nicole Kidman ise yalnızdı.

Sinema dünyasının kalbinin attığı Los Angeles, renkli bir ödül törenine daha sahne oldu. Önceki gece Shrine Konser Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte ’En İyi Kadın Oyuncu’ Lindsay Lohan seçilirken, ’En İyi Film’ ödülü ’Napoleon Dynamite’a verildi. Quentin Tarantino’nun ’Kill Bill Vol: 2’ filmi ise ’En İyi Dövüş Sahnesi’ ödülünü kazandı.

TOM CRUISE’UN GECESİ
Usta aktör Dustin Hoffman’ın ’Meet the Fockers’ filmindeki performansı ile ’En İyi Komedi Oyuncusu’ ödülünü aldığı gecenin en mutlu kişilerinden biri Tom Cruise’du. Sevgilisi Katie Holmes’la törene katılan Cruise, ’Yaşamboyu Başarı Ödülü’ alırken, eski eşi Nicole Kidman da etkinliğin davetlileri arasındaydı.
Kaynak:Sabah 6 Haziran 2005

 
Süper Teyze 205
Lokantaya giren genç adam mercimek çorbası ısmarladı. Çorbası bittiğinde yanına yaklaşan garson : - Nasıl buldunuz çorbamızı beyefendi ? diye sordu. Adam gülümsedi : -Kullandığınız tuz çok  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.